Pirjon Pakarin on perustanut Pirjo ja Hannu Malmivaara Honkajoelle vuonna 1985.
Tuotteissaan Pirjon Pakari painottaa tuoreutta ja lisäaineettomuutta.
Kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana leipomo on vakiinnuttanut asemansa perinteisen leivän leipojana Pohjanmaalta Satakuntaan ja sieltä aina Pirkanmaalle saakka!
Leipomo on laajentanut toimintaansa vuosien varrella ja tällä hetkellä toimipisteitä on Seinäjoella, Ylöjärvellä ja ”uunituore” leipomo on Nurmijärvellä, eli reilun 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.
Osoituksena osaamisesta ja panostuksesta tuotekehitykseen Pirjon Pakari on vuosien varrella palkittu mm. Vuoden gluteenittomana yrityksenä 2007, Innosuomi 2006 -palkinnolla ja Ruokamessujen uutuustuotteen voittajana vuonna 2005. Malmivaarat on myös palkittu Vuoden yrittäjä -palkinnolla Honkajoella.
Tuotteissaan Pirjon Pakari painottaa tuoreutta ja lisäaineettomuutta.
Kahdenkymmenen toimintavuotensa aikana leipomo on vakiinnuttanut asemansa perinteisen leivän leipojana Pohjanmaalta Satakuntaan ja sieltä aina Pirkanmaalle saakka!
Leipomo on laajentanut toimintaansa vuosien varrella ja tällä hetkellä toimipisteitä on Seinäjoella, Ylöjärvellä ja ”uunituore” leipomo on Nurmijärvellä, eli reilun 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.
Osoituksena osaamisesta ja panostuksesta tuotekehitykseen Pirjon Pakari on vuosien varrella palkittu mm. Vuoden gluteenittomana yrityksenä 2007, Innosuomi 2006 -palkinnolla ja Ruokamessujen uutuustuotteen voittajana vuonna 2005. Malmivaarat on myös palkittu Vuoden yrittäjä -palkinnolla Honkajoella.
Tutustu Pirjon Pakariin TÄÄLLÄ.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti