maanantai 4. kesäkuuta 2012

Rojektipäällikön terveiset!

Hei,
Täällä kirjoittaa Viivi Valtonen, jonka tehtävänä on pyrkiä pitämään langat käsissään jokaisen ryhmän tiimoilta tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen aikana. Luokkamme on jaettu työstämään eri osa-alueita tapahtumaan ja nämä ryhmät ovat: Viestintä ja markkinointi-, Elämyksellisyys-, Tuotekehitys- ja Tilasuunnitteluryhmä. Jokaisella ryhmällä on valittuna oma projektipäällikkö, joiden kuulumisia saatte ”kuulla” lisää tässä blogissa myöhemmin. Minä toimin projektissa kahdessa ”virassa”, joista toinen on viestintä ja markkinointiryhmän projektipäällikkyys ja nyt haluan kertoa teille mitä ryhmällemme kuuluu. 

Ensiksi haluan esitellä muut ryhmäämme kuuluvat restonomiopiskelijat, jotka ovat Eeva, Markus, Tiina – sekä tämän blogin pääkirjoittajat Veera ja Iina. Veeran ja Iinan päävastuu on toimia viestintävastaavina ja me Eevan, Markuksen ja Tiinan kanssa hoidimme markkinoinnin. 

Veera ja Iina ovat päivittäneet blogia säännöllisesti, mutta he jatkavat päivittämistä myös Senaatintorilla haastatelleen torilla vierailevia ihmisiä ja torin tohinoita kuvaten. Veera ja Iina ovat myös tehneet lehtiin juttuja tapahtumastamme.

Markkinointiryhmä on tehnyt yhteistyössä SeAMK:n muotoilun opiskelijoiden kanssa tapahtumaan tulevat kilpailujulisteet, flayerit, kahvilassa sijaitsevan menun, paidat ym. Markkinointiryhmä on myös kilpailuttanut tarpeistoa kahvilaan ja saanut huomata miten pikkutarkkaa ja hidasta työtä markkinointikelpoisen materiaalin tuottaminen on.

Jokainen ryhmä on toiminut esimerkillisesti ja ammattimaisesti koko projektin ajan ja uskon että yhteistyökumppani on asiasta samaa mieltä.  Restonomit ovat vaatimatonta porukkaa ja siksi haluaisin loppuun vielä lisätä: Ei me restonoomit haluta ittestämmä suurta numerua teherä – me ollaan ykkösiä!
  
Ystävällisin terveisin,
Viivi Valtonen
Kirjoittaja on kolmannen vuosikurssin restonomiopiskelija ja toimii Häjykaffilan projektipäällikkönä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti