keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Restonomit kiittää ja kuittaa

Nyt ovat restonomit päässeet onnellisesti kotiin ja Pikkuusen Häjymmät Pirot kuitattu. Viimeiset neljä päivää olivat raskaita, mutta olemmepa jälleen yhtä kokemusta rikkaampia. Häjykaffila oli kokemuksena opettavainen ja erilainen. Tällainen kokemus koettelee jokaisen jaksamista, mutta siitä huolimatta toimimme tiiminä ja tsemppasimme toinen toisiamme. Yritysyhteistyö antaa opiskelijoille eväitä tulevaisuudessa koittavaan työelämään. Uskomme, että Pirjon Pakari sai tapahtumasta paljon huomiota, mikä olikin heidän päätavoitteensa.

Kaikenkaikkiaan Häjykaffila oli hieno todiste restonomien osaamisesta ja sitä kävivät ihastelemassa myös Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtori Tapio Varmola ja liiketoiminnan yksikön johtaja Kari Ristimäki. Toivottavasti myös opetushallituksen jäsenet ovat käyneet katsomassa, mistä kaikesta Suomi jää paitsi, kun muutaman vuoden kuluttua koulutuslinjamme lopetetaan Seinäjoen ammattikorkeakoulussa.

Lisäksi haluamme kiittää toisen vuoden restonomiopiskelijoita, jotka suunnittelivat Häjykaffilan herkulliset tuotteet sekä muotoilun opiskelijoille, joiden kanssa yhteistyössä loimme Häjykaffilan. Ja kiitokset tietenkin myös teille jotka tätä blogia luitta! Iliman teitä meirän kirjootukset olis menny puoliksi hukkahan! 

"Myö selvitähän tilanteista, joihin muut ei eres jouru!"

Oikein häjyä kesää kaikille ja kiitokset, että luitta tätä meirän tarinaa isoolle kirkoolle!

- Iina ja Veera

1 kommentti:

  1. Hyvä blogi ja hyvin sekä positiivisesti kerrottu projektin etenemisestä.

    Pekko Hokkanen

    VastaaPoista